Leverans:

Vi strävar efter att erbjuda snabba och fördelaktiga leveranser, Din order packas inom 1-2 arbetsdagar*, beställning gjord före 14.00 vardag skickas vanligtvis samma dag*.

från och med vecka 2 återgår vi till normala leveranstider.

*Vid högt ordertryck eller perioder runt storhelg kan tiden det tar för oss att packa din order variera mellan 1-5 arbetsdagar.

*Under vecka 1 har vi längre leverans tider än normalt pga röda dagar samt många ordrar, din order skickas inom 5 arbetsdagar.

Frakten kostar 65kr, vi erbjuder fri frakt på alla ordrar över 499kr. Ditt paket beräknas vara framme inom 1-3 vardagar med postnord.

Fraktsätt:

Vi använder oss utav postnord, ditt paket skickas alltid spårbart för att både du och kundtjänst ska kunna följa din order, när din order är packad och lämnar vårt lager får du en bekräftelse på den e-postadress som registrerats vid tidpunkten för ordern det är därför viktigt att dubbelkolla att e-postadress samt telefonnummer stämmer före beställningen godkänns.

Skador:

Godisgarn kompenserar inte för ev skador på paket och varor eller merkostnader som uppstått i samband med postens hantering, detta inkluderar leveranser som ’’försvinner’’. Mottar du ett paket där emballaget är skadat var vänlig fota skador på emballaget före du öppnar och inspekterar varorna. Om varorna är skadade var vänlig skicka ett e-postmeddelande till godisgarn@gmail.com med foton på emballage samt produkt så hjälper vi dig.

Samtliga paket skickas spårbart och paket som inte kommer fram kompenseras inte av godisgarn.

Köpevillkor

Priser:

Här hos godisgarn.se är alla priser inkl moms, vi förbehåller rätten till prisändringar och reserverar oss för feltryck och slutförsäljning. Skulle en vara bli slut i vårt lager kan du skicka ett e-postmeddelande till oss så ser vi till att göra vårat bästa för att ta hem den till dig.

Beställningar:

Vi tar endast emot beställningar här via godisgarn.se, pga rådande lagar kan vi ej ta emot beställningar via telefon eller e-post då vi ej får göra beställningar i ditt namn.

Betalningar:

Godisgarn.se erbjuder trygga och enkla betalningar i samarbete med klarna

Med klarna checkout kan vi erbjuda:

Direktbetalning

Banköverföring

Kontokortsbetalning

Faktura 14 dagar

Delbetalning

Här hittar du klarnas villkor

Faktura:

Vid köp hos godisgarn.se med faktura skickas varorna alltid till din fakturaadress. Fakturan kommer på den e-postadress som användes i kassan. Klarnas villkor för faktura hittar du här

Reklamation:

Skulle du mottaga en beställning från godisgarn.se där varan är defekt/felande vid leverans erbjuder vi enligt konsumentköplagen 3 års reklamations rätt.

Byte/ångerrätt/retur:

Du har alltid 14 dagars ångerrätt, ånger/returrätten börjar gälla från datumet du mottog din beställning.

På digitala varor gäller ingen ånger eller returrätt. Har du inte fått din didgitala vara efter att du checkat ut i kassan vv skicka ett mejl till oss så hjälper vi dig få din vara.

Har du köpt en digital vara av misstag kan ej retur eller återbetalning göras då vi inte kan dra tillbaka din möjlighet att ladda ner den digitala varan.

Villkor vid retur:

Vid retur av en vara ska varan vara opåverkad, den får inte vara trasig eller använd, den får inte heller ha utsatts för husdjur eller lukter som gör att varan ej går att sälja längre, tex parfym, parfymerad handkräm, rök, matos, mögel och dylikt. Varan måste vara i sådant skicka att försäljning på nytt är möjligt,

Om skicket av varan ej är i samma som när den skickades förbehåller sig godisgarn.se att endast betala tillbaka en del av värdet eller inget baserat på varans skick.

Vid retur står köparen själv för returfrakten, paketet skall skickas spårbart, när varan är returnerad till oss inspekterar vi den, vid godkännande av returen återbetalas varans värde minus ordinarie fraktkostnad.

Vi ansvarar ej för försvunna paket som skickats i retur. Därför ska alla returer skickas spårbart, returen får ej heller skickas mot betalning vid uthämtning. Om du önskar att vi mejlar en retur sedel kan vi ordna detta, kostnaden för returfrakten kommer då även den dras av på den summa som återbetalas. önskas hjälp med returen var vänlig mejla oss på godisgarn@gmail.com

Om en order kvalificerats för fri frakt och returneras i sin helhet kommer en fraktkostnad á 65kr dras av på återbetalningen.

Ej uthämtade paket:

varor som ej hämtats ut i tid och skickas tillbaka till godisgarn debiteras med en avgift på 250kr, ordinarie fraktkostnad betalas ej heller tillbaka uatn dras av från summan som återbetalas.

Byte:

Vi utför ej byte, önskar kunden annan produkt än den kunden beställt måste det först ske en retur varvid kunden sedan lägger en ny beställning.

För att påbörja en retur/ånger var vänlig skicka ett e-postmeddelande till godisgarn@gmail.com

Force majeure

Godisgarn.se är befriande från påföljd vid sådan händelse som är utanför godisgarns kontroll, inkluderande men ej uteslutande, naturkatastrof, brand, krig, ny eller ändrad lagstiftning, översvämning, olyckshändelse, konflikt på arbetsmarknaden, sabotage mm.

Färgåtergivning:

Vi vill uppmärksamma dig på att pga ljusstyrka och färginställningar på din enhet eller dator kan det förekomma skiftningar, vi ansvarar inte för dessa, vill du veta en färg är du välkommen att kontakta oss via mail för ett färgprov. godisgarn@gmail.com